AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor gecelik giymek

Kahve falında mor gecelik giymek

Kahve falında mor gecelik giymek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor gecelik giymek gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir, işe yaramayan ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında mor gece elbisesi giymek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mor gecelik giymek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına delalettir.

Kahve falında mor gecelik görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gecelik giymek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulur.

Kahve falında dantelli gecelik giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni gecelik giymek elden çıkan malların geri kazanılacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert gecelik giymek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz gece kıyafeti giymek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir