AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünü mor görmek

Kahve falında gökyüzünü mor görmek

Kahve falında gökyüzünü mor görmek istediklerini elde edeceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, geçim derdinin son bulacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünü mor gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini hissedebilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünü mor görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mor gökyüzü görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünü deniz görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde harf görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde vav harfi görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünü kara görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde ucaklar görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde dua görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir