AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk halı görmek

Kahve falında mor renk halı görmek

Kahve falında mor renk halı görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, sorunlarının sürekli artacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, isteklerinin erteleneceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında mor renk halı gördüyseniz:

  • Maddi, sevdiğiniz bir kişiyle veya evinizle bağlantılı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında mor renk halı görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor renkli halı görmek çaresizleşeceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mor halı görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine inanılır.

Kahve falında mor renk boya görmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor renk gömlek görmek işlerinin düzeleceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında mor renk hırka görmek fırsatların elden kaçırılacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor renkli giysi görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına delalet eder.

Kahve falında mor renk başörtü görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir