AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor nişan elbisesi görmek

Kahve falında mor nişan elbisesi görmek

Kahve falında mor nişan elbisesi görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mor nişan elbisesi gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmayı başarabilirseniz, yaklaşımınızı gereğine göre düzeltmek veya düzenlemek için gerekli şeyleri yapabilirsiniz.

Kahve falında mor nişan elbisesi giymek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, ele geçen kazancın azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor nişan elbisesi görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine işaret eder.

Kahve falında mor nişanlık giymek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun mor elbise giymek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında mor ve yeşil elbise giymek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor elbise giyen birini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında mor abiye elbise giymek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, şansın her zaman kişiden yana olacağına tabir olunur.

Kahve falında mor takım elbise görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişisel kavgaların son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir