AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor takım elbise görmek

Kahve falında mor takım elbise görmek

Kahve falında mor takım elbise görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor takım elbise gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıkları veya söyledikleri sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında mor takım elbise görmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, isteklerin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında mor koltuk takımı görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah takım elbiseli görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini takım elbiseyle görmek dirliğin bozulabileceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bayan takım elbise giymek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz takım elbiseli adam görmek falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, büyük bir mala sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hediye takım elbise almak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının takım elbise giydiğini görmek ödeme güçlü çekeceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir