AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor elbise giyen birini görmek

Kahve falında mor elbise giyen birini görmek

Kahve falında mor elbise giyen birini görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, fal sahibinin elinin darlaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında mor elbise giyen birini gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan kişiler söz konusu olabilir, sakinliğinizi koruyun.

Kahve falında mor renkli elbise görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, sorunlarının birken beş olacağına tabir olunur.

Kahve falında mor elbise hediye almak Allah katında güzel mükafatlar almasına, sevgisinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor abiye elbise giymek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında mor renk elbise giymek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin mor elbise giydiğini görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında mor elbise giydiğini görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor elbise almak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye işaret eder.

Kahve falında başkasının mor elbise giydiğini görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, güvenini sarsacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir