AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor menekşeler görmek

Kahve falında mor menekşeler görmek

Kahve falında mor menekşeler görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine inanılır.

Kahve falında mor menekşeler gördüyseniz:

  • Dedikodulardan çok etkileniyorsunuz.

Kahve falında mor menekşe ekmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor menekşe dikmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mor menekşe görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, akıl vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda mor menekşe görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında mor menekşeler görmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor menekşe toplamak verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında afrika menekşesi görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir