AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor menekşe görmek

Kahve falında mor menekşe görmek

Kahve falında mor menekşe görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor menekşe gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında saksıda mor menekşe görmek fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet eder.

Kahve falında mor menekşe ekmek kariyer planının altüst olacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalettir.

Kahve falında mor menekşe toplamak aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalet eder.

Kahve falında mor menekşe görmek uğranılan zararın paylaşılacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor menekşeler görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor menekşe dikmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil menekşe görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir