AnaSayfa / Genel / Kahve falında afrika menekşesi görmek

Kahve falında afrika menekşesi görmek

Kahve falında afrika menekşesi görmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında afrika menekşesi gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptığı ya da düşündüğü şeyleri değiştirmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Kahve falında afrika menekşesi görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, iş hayatında saygı göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinden af dilemek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına alamet eder.

Kahve falında babadan af dilemek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında afganlı görmek tövbelerin kabul olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini affetmemek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine delalettir.

Kahve falında güney afrikaya gitmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliden af dilemek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında afrika kıtasını görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir