AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil menekşe görmek

Kahve falında yeşil menekşe görmek

Kahve falında yeşil menekşe görmek sevilen birinin geleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil menekşe gördüyseniz:

  • Belli ilişkiler veya düzenlemelerin yapılandırılması konusunda inisiyatif kullanmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil menekşe görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında saksıda menekşe görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, üzüntülerin biteceğine işarettir.

Kahve falında mor menekşe toplamak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında menekşe koklamak işinde en iyisi olacağına, kızı olanların da gelin edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında menekşe yaprağı görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında toprağa menekşe dikmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında saksıya menekşe dikmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına alamet eder.

Kahve falında mor menekşeler görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir