AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne makyaj yapmak

Kahve falında yüzüne makyaj yapmak

Kahve falında yüzüne makyaj yapmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Dinlenmeye daha çok vakit ayırmalısınız.

Kahve falında yüzüne makyaj yapmak sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze makyaj yapmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına alamet eder.

Kahve falında makyajlı yüz görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına rivayet eder.

Kahve falında makyajsız yüz görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünü makyajlı görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında yüzü makyajlı görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde makyaj görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işaret eder.

Kahve falında makyajlı bir yüz görmek yüksek tahsil yapacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir