AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil makyaj yapmak

Kahve falında yeşil makyaj yapmak

Kahve falında yeşil makyaj yapmak böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan ilişkileriniz sosyal ilişkilerin dışında da güçlüdür.

Kahve falında göze yeşil makyaj yapmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil makyaj yapmak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında yeşil renkli makyaj yapmak maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil makyaj görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında yeşil makyaj yaptırmak bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, hep yerinde sayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneye makyaj yapmak önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına makyaj yapmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine delalettir.

Kahve falında gelin makyaj yapmak zor bir işe girileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir