AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok makyaj yapmak

Kahve falında çok makyaj yapmak

Kahve falında çok makyaj yapmak evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, iftiraya maruz kalınacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında çok makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Belli kişilerin veya grupların ilgisini çekmek istiyorsanız kendinizi göstermenizde fayda var.

Kahve falında süslenmek makyaj yapmak kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil makyaj yapmak kazandıklarının tadını çıkaracağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birisine makyaj yapmak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, nimet ve berekete ereceğine delalet eder.

Kahve falında başka birine makyaj yapmak daha çok kazanç elde edeceğine, dinden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı makyaj yapmak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına yorulur.

Kahve falında gözlere makyaj yapmak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe makyaj yapmak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah makyaj yapmak günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir