AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğe makyaj yapmak

Kahve falında bir erkeğe makyaj yapmak

Kahve falında bir erkeğe makyaj yapmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermek için Birkan beklemekte fayda var.

Kahve falında bir erkeğe makyaj yapmak kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında erkeğe makyaj yapmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında birisine makyaj yapmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine inanılır.

Kahve falında aynada makyaj yapmak hayatının kötüye doğru gideceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine delalet eder.

Kahve falında gelin makyaj yapmak kişinin yaşamının değişeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe makyaj yapmak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına işarettir.

Kahve falında başka birine makyaj yapmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında gelin makyajı yapmak hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir