AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlere makyaj yapmak

Kahve falında gözlere makyaj yapmak

Kahve falında gözlere makyaj yapmak iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kötü günlerinin biteceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hayırlı haberlere işaret eder.

Kahve falında gözlere makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda daha fazla çaba göstermenizde fayda var.

Kahve falında göz makyajı yapmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözüne makyaj yapmak inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerine makyaj yapmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında gözlere makyaj yapmak sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah göz makyajı yapmak esenliğe kavuşulacağına, beklentilerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göz makyaj yapmak ibadetlerini de aksatmayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendine göz makyajı yapmak herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında göz makyajı silmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir