AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor makyaj görmek

Kahve falında mor makyaj görmek

Kahve falında mor makyaj görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, düzenli bir işe girileceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor makyaj gördüyseniz:

  • Belli bir bilgiyi çok fazla sorgulamak ya da belli bir bilgiyi açığa çıkarmak olayların kontrolden çıkması anlamına gelebilir.

Kahve falında mor makyaj yapmak muradın gerçekleşeceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine delalet eder.

Kahve falında mor makyaj görmek işlere nazar değeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını makyajlı görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü makyajlı görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makyaj yaptırdığını görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi makyaj yapmak hayırlı gelişmeler yaşayacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında kendine makyaj yaptığını görmek kişinin rahat nefes alacağına, mevkie edineceğine delalet eder.

Kahve falında makyajlı birini görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir