AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavanta sabunu görmek

Kahve falında lavanta sabunu görmek

Kahve falında lavanta sabunu görmek yiyip içeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, hayatının zorlaşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına rivayet eder.

Kahve falında lavanta sabunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kafa karışıklıklarını gidermek veya yol göstermek amaçlı yapacağınız konuşmalar etkili olmayabilir veya ters etki yaratabilir.

Kahve falında lavanta sabunu görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lavanta görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına tabir olunur.

Kahve falında lavanta koklamak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında lavanta çiçeği görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lavanta suyu görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, dertlerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında lavanta çiçeği toplamak fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Kahve falında mor lavanta görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya işaret etmektedir.

Kahve falında lavanta bahçesi görmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir