AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavanta çiçeği görmek

Kahve falında lavanta çiçeği görmek

Kahve falında lavanta çiçeği görmek böylece aynı hataları yapmayacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, mesleğindeki verimliliğinin artacağına inanılır.

Kahve falında lavanta çiçeği gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi bağlantılı ilişkilerinizde olumlu değişiklikler var.

Kahve falında lavanta çiçeği toplamak çok büyük paralar kazanılacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında lavanta çiçeği görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lavanta kolonyası görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalet eder.

Kahve falında lavanta görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru lavanta görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lavanta koklamak strese gireceğine, zararın gittikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında lavanta ağacı görmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine delalet eder.

Kahve falında lavanta sabunu görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir