AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavanta suyu görmek

Kahve falında lavanta suyu görmek

Kahve falında lavanta suyu görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında lavanta suyu gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası yaşam standardınızın zorlanması anlamına gelebilir.

Kahve falında lavanta suyu görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine işarettir.

Kahve falında lavanta çiçeği toplamak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında lavanta kolonyası görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine işarettir.

Kahve falında lavanta tarlası görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında lavanta görmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına yorulur.

Kahve falında lavanta sabunu görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında lavanta ağacı görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, biraz dinleneceğine alamet eder.

Kahve falında lavanta kokusu duymak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir