AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavanta tarlası görmek

Kahve falında lavanta tarlası görmek

Kahve falında lavanta tarlası görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, insanların saygısının kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında lavanta tarlası gördüyseniz:

  • Çelişkili ya da bir süredir çözülemeyen bir durum hiç beklenmedik bir şekilde yanıt bulabilir veya çözülebilir.

Kahve falında lavanta tarlası görmek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında lavanta kolonyası görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında lavanta çiçeği görmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kuru lavanta görmek zorluğa düşeceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında lavanta sabunu görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında lavanta ağacı görmek mutluluk ve huzur bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lavanta çiçeği toplamak iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında lavanta koklamak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir