AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavanta kolonyası görmek

Kahve falında lavanta kolonyası görmek

Kahve falında lavanta kolonyası görmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, keyifli günler geçireceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında lavanta kolonyası gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Kahve falında lavanta kolonyası görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kuru lavanta görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında mor lavanta görmek emeğinden hayır göreceğine, patron koltuğunda oturacağına tabir olunur.

Kahve falında lavanta çiçeği görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında lavanta kokusu duymak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına inanılır.

Kahve falında lavanta koklamak kötü duygularını yeneceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında lavanta sabunu görmek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında lavanta ağacı görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir