AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavanta koklamak

Kahve falında lavanta koklamak

Kahve falında lavanta koklamak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılarını atacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına yorulur.

Kahve falında lavanta koklamak gördüyseniz:

  • Değecek konularda bağışlar yapabilir veya yardımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında lavanta koklamak her şeyi kuralına göre yapacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına inanılır.

Kahve falında lavanta görmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında lavanta tarlası görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına delalet eder.

Kahve falında lavanta çiçeği toplamak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına alamet eder.

Kahve falında kuru lavanta görmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine işaret eder.

Kahve falında lavanta sabunu görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lavanta suyu görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lavanta bahçesi görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir