AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor kravat görmek

Kahve falında mor kravat görmek

Kahve falında mor kravat görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, ileride çok zengin biri olacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında mor kravat gördüyseniz:

  • Sizden haber ya da yakınlık bekleyen birisi, size belli etmemekle birlikte içten içe yıkılıyor.

Kahve falında mor kravat takmak tecrübe sahibi olacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında mor kravat görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına kravat takmak hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında gri kravat görmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kravatlı görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kravat görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kravat yapmak zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı kravatlı adam görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir