AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor incir toplamak

Kahve falında mor incir toplamak

Kahve falında mor incir toplamak herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor incir toplamak gördüyseniz:

  • Neşeniz yerinde görünüyor.

Kahve falında mor incir toplamak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine yorulur.

Kahve falında mor incir görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine rivayet eder.

Kahve falında erik ve incir toplamak kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına delalet eder.

Kahve falında yaş incir toplamak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işarettir.

Kahve falında incir ve elma toplamak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir yaprağı toplamak kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan siyah incir toplamak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulur.

Kahve falında sarı incir toplamak bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir