AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir yaprağı toplamak

Kahve falında incir yaprağı toplamak

Kahve falında incir yaprağı toplamak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, yardım edeceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına işarettir.

Kahve falında incir yaprağı toplamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var veya sevdiğiniz kişilerle zaman geçirebilir, seyahatlere çıkabilir ya da önemli bir kişiyle program yapabilirsiniz.

Kahve falında incir yaprağı toplamak komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında incir yaprağı görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil incir yaprağı görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir ağacı yaprağı görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulur.

Kahve falında bağdan yaprak toplamak işlerinde bereket olacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dut yaprağı toplamak kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine işarettir.

Kahve falında zeytin yaprağı toplamak fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dökülen yaprakları toplamak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir