Kahve falında mor incir görmek

Kahve falında mor incir görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, hoş olaylar yaşayacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında mor incir gördüyseniz:

  • Yaklaşımınız, sonuçları etkileyen yegane şey olabilir.

Kahve falında mor incir görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında mor incir toplamak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, karlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz incir toplamak hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında kuru incir yediğini görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacında incir görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir ağacı dikmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına delalettir.

Kahve falında olmamış incir yemek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yaş incir yemek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir