AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı incir toplamak

Kahve falında sarı incir toplamak

Kahve falında sarı incir toplamak etrafına güzel insanların dolacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, sorunlarını çözebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı incir toplamak gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun, kadınlarla olan dostluk ilişkileriniz verimlidir.

Kahve falında sarı incir toplamak iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir topladığını görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına delalettir.

Kahve falında erik ve incir toplamak dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında olgun incir toplamak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına işaret eder.

Kahve falında mor incir toplamak musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından incir toplamak mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına yorulur.

Kahve falında ağaçta incir toplamak huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir