AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş incir toplamak

Kahve falında yaş incir toplamak

Kahve falında yaş incir toplamak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, konforunun yerinde olacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında yaş incir toplamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir durumda güç toplamanız gerekiyor.

Kahve falında yaş incir toplamak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, böyle işlere kalkışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaş incir yediğini görmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalettir.

Kahve falında yaş incir almak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında yaş incir yemek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yaş incir görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında olmuş incir toplamak verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında kara incir toplamak çok zor zamanlar geçirileceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil incir toplamak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir