AnaSayfa / Genel / Kahve falında erik ve incir toplamak

Kahve falında erik ve incir toplamak

Kahve falında erik ve incir toplamak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında erik ve incir toplamak gördüyseniz:

  • İnsanlarla genel bir anlaşmazlığınız olabilir.

Kahve falında incir ve erik toplamak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında erik ve incir toplamak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah incir topladığını görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına inanılır.

Kahve falında incir topladığını görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz incir toplamak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta incir toplamak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında taze incir toplamak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir