AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor gelinlik giymek

Kahve falında mor gelinlik giymek

Kahve falında mor gelinlik giymek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mor gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Vereceğiniz bir karar özel bir ilişkinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında mor gelinlik giydiğini görmek yorulacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor gelinlik giymek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor renkli gelinlik görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında mor gelinlik görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının mor elbise giydiğini görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına alamet eder.

Kahve falında mor tişört giymek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında mor etek giydiğini görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Kahve falında mor pardesü giymek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, sevdikleri ile kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir