AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor gelinlik görmek

Kahve falında mor gelinlik görmek

Kahve falında mor gelinlik görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor gelinlik gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamam olarak kurtulabilirsiniz.

Kahve falında mor gelinlik giydiğini görmek büyük işlere imza atacağına, iyi habere alamet eder.

Kahve falında mor gelinlik görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında mor gelinlik giymek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına delalettir.

Kahve falında mor renkli gelinlik görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına işarettir.

Kahve falında mor renkli araba görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalettir.

Kahve falında mor sütyen görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında mor nişan elbisesi giymek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işarettir.

Kahve falında mor araba görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, tövbe etmeden vefata rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir