AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renkli gelinlik görmek

Kahve falında mor renkli gelinlik görmek

Kahve falında mor renkli gelinlik görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, yardımının olacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına tabir olunur.

Kahve falında mor renkli gelinlik gördüyseniz:

  • Kafanızda karşı cinsle ilgili planlar varsa onları yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında mor renkli gelinlik görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, böylece kendine güveneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor gelinlik giymek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında mor gelinlik görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mor gelinlik giydiğini görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına delalettir.

Kahve falında mor renkli giysi görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor renkli araba görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor renk saç görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mor renk başörtüsü görmek mal kaybına uğrayacağına, büyük paralara sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir