Kahve falında mor gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında mor gelinlik giydiğini görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, işlerin yolundan çıkacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalettir.

Kahve falında mor gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların acısını çıkartmak isteyen kişiler veya öç alma amaçlı ültimatomlar söz konusu olabilir.

Kahve falında mor gelinlik giydiğini görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor gelinlik giymek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mor gelinlik görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında mor renkli gelinlik görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında mor elbise giymek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, güç alacağına alamet eder.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında mor gecelik giymek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mor elbise giydiğini görmek rızık elde edeceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir