Kahve falında kirli etek giymek

Kahve falında kirli etek giymek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında kirli etek giymek gördüyseniz:

  • Ateşli tartışmaların üzerine benzinle gitmemekte ya da seyahatler esnasında dikkatli olmakta fayda var.

Kahve falında kirli etek giymek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize işarettir.

Kahve falında kirli etek görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında tül etek giymek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı etek ceket giymek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına işaret etmektedir.

Kahve falında etek pantolon giymek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz etek giymek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında mor etek giydiğini görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalettir.

Kahve falında kısa siyah etek giymek zafer ve bol kazanç getireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top