AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı etek giydiğini görmek

Kahve falında sarı etek giydiğini görmek

Kahve falında sarı etek giydiğini görmek helal lokmalar yiyeceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, helal ekmek yiyeceğine işarettir.

Kahve falında sarı etek giydiğini gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, ticari konuları veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında sarı etek giydiğini görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına delalettir.

Kahve falında sarı etek giymek daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında sarı uzun etek giymek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı etek almak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı etek görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil etek giymek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz etek giymek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kısa siyah etek giymek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir