AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa etek giymek

Kahve falında kısa etek giymek

Kahve falında kısa etek giymek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, bol rızık elde edeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa etek giymek gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin görev ya da sorumluluklarını üstlenmeniz işlerinizi zorlaştırabilir.

Kahve falında kırmızı kısa etek giymek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına işarettir.

Kahve falında kısa siyah etek giymek dinç kalacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa etek giymek elinin darlık içinde kalacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalettir.

Kahve falında kısa yeşil etek giymek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kısa etek giymek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işarettir.

Kahve falında kısa etekle namaz kılmak kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa beyaz etek görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kısa etek görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir