AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renkli elbise görmek

Kahve falında mor renkli elbise görmek

Kahve falında mor renkli elbise görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, bol nimete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor renkli elbise gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz.

Kahve falında mor renkli elbise görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renk elbise giymek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında mor renkli elbise giymek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında koyu mor renk görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında mor renk tesbih görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına delalet eder.

Kahve falında mor renkli meyve yemek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mor renkli küpe görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, şansın açılacağına delalettir.

Kahve falında mor renk kumaş görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, onları rahat ettireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir