AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor elbise almak

Kahve falında mor elbise almak

Kahve falında mor elbise almak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, yüzünün her daim güleceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dua alacağına, eşi ile problemler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mor elbise almak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi, iş birliklerinizi, çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda bazı konular neticeye kavuşabilir ya da sonlanabilir.

Kahve falında mor elbise görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor abiye elbise giymek aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine alamet eder.

Kahve falında mor elbise hediye almak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında mor rengi elbise görmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor ve yeşil elbise giymek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine yorulur.

Kahve falında mor elbise giydiğini görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında mor gece elbisesi giymek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun mor elbise giymek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir