AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor elbise hediye almak

Kahve falında mor elbise hediye almak

Kahve falında mor elbise hediye almak azalacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, canlanacağına işarettir.

Kahve falında mor elbise hediye almak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili bazı konuların da boş verilmemesi gerekiyor.

Kahve falında mor elbise hediye almak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor hediye almak aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor elbise giymek sağlığına kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor elbise görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında mor elbise diktirmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor nişan elbisesi görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor elbise giydiğini görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine işaret eder.

Kahve falında mor abiye elbise görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir