AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor çizme görmek

Kahve falında mor çizme görmek

Kahve falında mor çizme görmek kazalardan, belalardan korunacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor çizme gördüyseniz:

  • Tesadüflere ya da güzellikle ilgili konulara önem vermelisiniz.

Kahve falında mor çizme görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor çizme giymek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında hediye çizme görmek çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sürekli ağlamaklı olacağına alamet eder.

Kahve falında çizme yada bot görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden çizme almak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çizme almak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında delik çizme görmek borç batağına düşeceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında yeni siyah çizme giymek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir