AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor çiçek vermek

Kahve falında mor çiçek vermek

Kahve falında mor çiçek vermek yeni bir eve taşınacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor çiçek vermek gördüyseniz:

  • Gerekçi olmayan varsayımlara göre değil, somut bilgilere dayalı seçimler yapmanızda veya kararlar almanızda fayda var.

Kahve falında mor beyaz çiçek görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor ve beyaz çiçek görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, güzel bir iş fırsatına yorulmaktadır.

Kahve falında mor orkide çiçeği görmek keyfe kavuşacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor çiçek görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine alamet eder.

Kahve falında mor çiçek ekmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, makamının tehlikeye gireceğine işarettir.

Kahve falında mor çiçek dikmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, hidayete erip huzuru bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor çiçek tarlası görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında mor çiçek koklamak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, insanların birbirine kenetleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir