AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor çiçek görmek

Kahve falında mor çiçek görmek

Kahve falında mor çiçek görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor çiçek gördüyseniz:

  • Keskin sirke, küpüne zarar hesabı, öfkeniz ilk önce kendi sinirlerinizi yıpratıyor.

Kahve falında mor çiçekli ağaç görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renkli çiçek görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mor çiçek koklamak geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında saksıda mor çiçek görmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında mor beyaz çiçek görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında mor çiçek koparmak hayırlı işlere girileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işarettir.

Kahve falında mor zambak çiçeği görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir