AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor çiçek ekmek

Kahve falında mor çiçek ekmek

Kahve falında mor çiçek ekmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, isteklerine kulak vereceğine delalet eder.

Kahve falında mor çiçek ekmek gördüyseniz:

  • Size sorulan sorularla yüzleşmekten kaçınmayın.

Kahve falında mor çiçek ekmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor beyaz çiçek görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı mor çiçek görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında mor çiçek dikmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında mor çiçekler görmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında mor ve beyaz çiçek görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işaret eder.

Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor çiçek vermek varolan borçların ödeneceğine, çok sevineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir