AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor çiçek koparmak

Kahve falında mor çiçek koparmak

Kahve falında mor çiçek koparmak zarar verici olaylar yaşanacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine delalettir.

Kahve falında mor çiçek koparmak gördüyseniz:

  • Faydalı iş gezileri söz konusu olabilir.

Kahve falında mor çiçek vermek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor çiçek koklamak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor çiçekler görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor ve sarı çiçek görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor çiçekli ağaç görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor çiçek yemek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda mor çiçek görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor çiçek koparmak geçmişin kötü izlerinin silineceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir