AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor çiçekli ağaç görmek

Kahve falında mor çiçekli ağaç görmek

Kahve falında mor çiçekli ağaç görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kendisini çok yıpratacağına, bir süre zorluk çekeceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor çiçekli ağaç gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yardımcı olmak ya da yüklerini hafifletmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında mor çiçekli ağaç görmek spor yapmaya başlanılacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında saksıda mor çiçek görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mor renkli çiçek görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor çiçek dikmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mor orkide çiçeği görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında mor çiçek ekmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına delalettir.

Kahve falında mor menekşe çiçeği görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor zambak çiçeği görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir