AnaSayfa / Genel / Kahve falında asmada beyaz üzüm görmek

Kahve falında asmada beyaz üzüm görmek

Kahve falında asmada beyaz üzüm görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, zorluklarını aşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına delalettir.

Kahve falında asmada beyaz üzüm gördüyseniz:

  • Düşünce tarzınız bir yapı, bir plan içinde olsun.

Kahve falında beyaz üzüm asması görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında asmada beyaz üzüm görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalettir.

Kahve falında asmada üzüm toplamak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine rivayet eder.

Kahve falında asmadan üzüm koparmak yemek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına inanılır.

Kahve falında asma üzüm toplamak üzücü haberler alacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında asmada yeşil üzüm görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet eder.

Kahve falında asmadan üzüm yemek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında asma üzüm yemek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir