AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma yaprağı ve üzüm görmek

Kahve falında asma yaprağı ve üzüm görmek

Kahve falında asma yaprağı ve üzüm görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı ve üzüm gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında asma yaprağı ve üzüm görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine inanılır.

Kahve falında asma yaprak sarmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında asma yaprağı sarmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında asma yaprağı yediğini görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil asma yaprağı görmek akıl vereceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş asma yaprağı görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında asma yaprağı satın almak Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil asma yaprağı toplamak saygınlık elde edeceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir