AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma ağacına tırmanmak

Kahve falında asma ağacına tırmanmak

Kahve falında asma ağacına tırmanmak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, girişimlerde bulunacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, prestij sahibi olunacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine yorulur.

Kahve falında asma ağacına tırmanmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek kazalara karşı da tedbirli olması gerekebilir.

Kahve falında asma ağacına tırmanmak insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asmaya tırmanmak rakiplerin geride bırakılacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında asma ağacı dikmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine yorulur.

Kahve falında asma ağacı budamak huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında asma ağacı diktiğini görmek şen kahkahalar atacağına, ne yapacağını şaşıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asma ağacını görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında asma ağacına çıkmak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir