AnaSayfa / Genel / Kahve falında asmada yeşil üzüm görmek

Kahve falında asmada yeşil üzüm görmek

Kahve falında asmada yeşil üzüm görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, hasretlerin biteceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına işarettir.

Kahve falında asmada yeşil üzüm gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından olumlu gelişmeler var, aşk hayatınız özel yaşamınıza da istikrar getirebilir.

Kahve falında asmada yeşil üzüm görmek onları okula göndereceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına inanılır.

Kahve falında yeşil üzüm asması görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında asma üzüm toplamak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında asma yaprağı ve üzüm görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, bolluğun sürekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve asma görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine işaret eder.

Kahve falında asmada üzüm toplamak ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında asmada kara üzüm görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asmadan üzüm kesmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir