AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm ve asma görmek

Kahve falında üzüm ve asma görmek

Kahve falında üzüm ve asma görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, büyük başarılara kazanılacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve asma gördüyseniz:

  • Özel bir problemin asıl nedenlerini bulmanız gerekebilir.

Kahve falında asma yaprağı ve üzüm görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, rızkın çoğalacağına delalettir.

Kahve falında asmada beyaz üzüm görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında kara üzüm asması görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına inanılır.

Kahve falında üzüm asması görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında asmada üzüm toplamak hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma ağacı ve üzüm görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına delalettir.

Kahve falında asma üzüm toplamak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asma üzüm şırası görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir